Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f(x) = g(x)
x^2 - 3x + 2 = -x + 1
x^2 - 3x + 2 + x - 1 = 0
x^2 - 2x + 1 = 0
(x - 1)^2 = 0
x - 1 = 0
x = 1
y = f(1) = 1 - 3 + 2 = 0
A(1, 0)
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
f(x)=x²-3x+2 g(x)=-x+1
f(x)=g(x) ⇒ x²-3x+2=-x+1 ⇒x²-2x+1=0 ⇒(x-1)²=0
x=1 si f(x)=1-3+2=0
punctul de intersectie M(1,0)
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!