Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex] \frac{12}{36} {}^{(6} = \frac{2}{6} {}^{(2} = \frac{1}{3} [/tex]
[tex] \frac{75}{90} {}^{(5} = \frac{15}{18} {}^{(3} = \frac{5}{6} [/tex]
[tex] \frac{88}{352} {}^{(88} = \frac{1}{4} [/tex]
[tex] \frac{102}{306} {}^{(6} = \frac{17}{51} {}^{(17} = \frac{1}{3} [/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!