x=2y-10 (2y-10 totul supra lui 3)+y<=> 3y-10 supra lui 3=0=>y=10 pe 3 si inlocuim in prima ecuatie x+2(10 pe 3)=-10=>x+12 pe 3=-10=>x+4=-10=>x=-14 Raspuns: S=(-14;10 pe 3) E greu de explicat insa daca ai stii sa rezolvi sistemele veiintelege ce am facut:*
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!